úterý 1. září 2020

Rozjezd

 První školní den je za námi. Byl víceméně pracovní. Řešili jsme organizační záležitosti a dokonce jsme tak trochu i opakovali. Dle orientačních odpovědí....bude to hoooooodně těžké :-).

Na zítra žáci přinesou rodiči podepsaný souhlas se samostatným odchodem ze školy, potřeby (toal. papír, mýdlo, papírové kapesníky) Ručníky budeme používat papírové - erární. Budeme vracet učebnice (čítanka, Staré české dějiny, přírodovědu, hudební výchovu), učebnici českého jazyka si ještě ponecháme k opakování. 

Postupně do pátku si děti budou nosit kufříky, kancelářské a barevné papíry, výkresy, ve čtvrtek, prosím, sešity. Upřesnění sešitů si dnes děti napsaly.

Ve středu nebo nejpozději ve čtvrtek dostanou děti rozvrh hodin. Tento týden bude vyučování každý den do 11:40, informace o příštím týdnu dám na vědomí hned, jak budu vědět.

Cvičební úbory si budou děti nosit dle rozvrhu hodin tak, jak v loňském školním roce.

Čeká nás náročný školní rok. Děti se budou muset opravdu učit, přitvrdím ve známkování a nárocích na vědomosti. Samozřejmě budu oceňovat snahu a píli. Snažte se vést děti k tomu, aby začaly pracovat hned od začátku. Jsou to přece jen už páťáci.

Tak tedy..."S chutí do toho, půl je hotovo!" :-) Přeji všem co nejpohodovější rok.